Lëvizja BESA së bashku me Aleancën për Shqiptarët formojnë spektrin opozitar shqiptar, ndërsa në zgjedhje presidenciale dalin me kandidatin e përbashkët, profesorin Blerim Reka. Kreu i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami është i ftuar në Rruga drejt, ndërsa në bashkëbisedim me të janë: Aleksandar Cvetkovski, aktivist i shoqërisë civile dhe Ilir Luma, opinionist.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...