Partia më e re e skenës politike në Maqedoni është Alternativa, një parti që doli nga Lëvizja BESA, e cila pas zgjedhjeve parlamentare pësoi çarjen e saj serioze në dysh, njësoj si edhe shumë parti të tjera shqiptare që nga koha e pluralizmit. Alternativa rikonfirmoi Afrim Gashin për kryetar i cili është i ftuari i sotëm në emisionin “Rruga drejt…”.

Krahas Gashit të ftuar janë edhe opinionisti Gazmend Ajdini dhe gazetari Lubisha Nikollovski.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...