Ka disa muaj që media është përplot me spekulime se dy BESAT dhe PDSH e Menduh Thaçit do të jenë në qeveri me Zaevin. duke plotësuar vendin e Aleancës dhe duke zgjeruar shumicën parlamentare. A do ta pësojnë fatin e Aleancës partitë që pretendojnë të hyjnë në qeveri dhe mbi çështje të tjera rreh qeverisjes në studio të ftuar janë:

1. Shaban Zendeli, anëtar i kryesisë së Lëvizjes BESA
2. Elmi Aziri, nënkryetar i Aleancës për Shqiptarët dhe
3. Gazmend Ajdini, opinionist

Loading...

Shpërndaj me

Loading...