Maqedonia vazhdon të mbetet politikisht në krizë. Në Kuvend VMRO-DPMNE-ja vazhdon të debatojë me vetveten, porositë e faktorit ndërkombëtar janë të qarta, madje edhe Departamenti amerikan i shtetit ishte shumë i qartë, ndërsa LSDM-ja edhe pse ka premtuar nuk po arrin të zgjedh kreun e ri të Kuvendit dhe Qeverinë e re, për shkak të reagimit të VMRO-DPMNE-së. Për të diskutuar për këto dhe tema të tjera sonte në “Rruga Drejt …” e ftuar është zv/kryetarja e LSDM-së Radmilla Sheqerinska, përballë gazetarëve Ana Petrusheva dhe Blerim Hyseni.

Shpërndaj me