“Rruga drejt…” debatin e radhës ia kushton Strugës, njërit nga qytetet që zgjoi interesimin e madh në opinionin publik. Të ftuar në studio janë Ziadin Sela, kandidat për kryetar të Strugës nga Aleanca për Shqiptarët dhe Lavdrim Elmazi, kandidat i Lëvizjes BESA, ndërsa kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ramiz Merko nuk deshi të marrë pjesë në Rruga drejt, me arsyetimin se e ka agjendën e ngjeshur në fushatë.

Shpërndaj me