27 prilli i vitit të kaluar përfundoi fatmirësisht pa viktima, por me shumë pasoja negative. Ziadin Sela, lideri i Aleancës për Shqiptarët ishte i sulmuar rëndë, ishte rrahur nga protestuesit të cilët mllefin e tyre politik e zbrazën në institucionin më të lartë ligjdhënës- Kuvendin e Maqedonisë. Përveç Selës u sulmuan edhe shumë deputetë të tjerë por edhe kryeministri Zaev. 27 prilli do të mbetet datë negative e historisë parlamentare të Maqedonisë, ndërsa i rikthehemi me qëllim që kjo datë të mbetet pjesë e memories politike në vend, me qëllim që të mos ndodh sërish një 27 prill. Të ftuar: Maksim Dimitrievski, kryetar i komunës së Kumanovës, ish deputet i LSDM-së, Artan Grubi, deputet i BDI- së dhe Skender Rexhepi, sekretar i përgjithshëm i Lëvizjes Besa.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...