Debat i organizuar nga gazetarja Arta Tahiri në emisionin Rruga drejt me të ftuar kryetarin e Kuvendit Talat Xhaferi dhe ekspertë të sigurisë. Ikja e Gruevskit, mandati i Gruevskit si dhe hapat e mëtutjeshëm të vendit janë disa nga temat e debatit.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...