“Rruga Drejt”, debat për çështjen e emrit dhe rolin e shqiptarëve ku të ftuar të gazetares Arta Tahiri janë; Muhamed Halili, ish ambassador, Oliver Andonov, porfesor dhe Isak Sherifi, profesor.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...