Në edicionin e ri të emisionin “PROSPORTS” do të diskutojmë për ecurinë pozitive të Renovës dhe Rabotniçkit, ndërsa do të flasim edhe për garat me makina në rrugët e qytetit. Në këtë drejtim bashkëbisedues në studio janë Liridon Iljazi nga KF Renova dhe Nehar Sadiku nga KF Rabotniçki, të cilat shpjegojnë më mirë serinë pozitive të skuadrave të tyre. Ndërkohë në temën e garave me makina , kemi ftuar kolegun dhe ekspertin në këtë lëmi, Aleksandar Tabakovski.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...