Çfarë paraqet Liga e Kombeve? A mundet Maqedonia të shkojë në “Euro 2020”?
A ka Maqedonia numër të mjaftueshëm të futbollistëve? Ku e shohin veten kombëtaret e vogla?
Si do reagojnë klubet? Në këto dhe pyetje tjera përgjigjen
: Filip Popovski, sekretar i përgjithshëm i FFM-së, Nadi Fetahi dhe Reshat Ibraimi.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...