Duhet apo jo fëmijët të bëjnë boks? Ku është sot boksi në vend? Ku është sot boksi kosovar?
Sa femrat janë të interesuara për boks? Në këtë temë do debatojmë me mysafirët tanë: Faton Salihu, zv. kryetar i FBM-së Petar Çurlinov, trajner i Maqedonisë, Latif Demolli, zëdhënës i FKB-së dhe Lulzim Ismaili, boksier.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...