Vizita e Papa Françeskut në Shkup është e rëndësishme për Maqedoninë por edhe për shqiptarët. Për këtë vizitë në program flasin, Diana Toska filantrope dhe Deborah Alxander, e cika ka punuar me Nënë Terezën tre vjet në Kalkuta.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...