Virusi Korona është evidentuar edhe në Evropë, por a ka vend për panik? Çfarë po ndërmarrin institucionet në Maqedoninë e Veriut? Të ftuara në program: D-r. Kristina Stavridis – Instituti i Shëndetit Publik, D-r. Marija Cvetanovska – Klinika Infektive dhe D-r. Erjona Shaqiri – Qendra e Shëndetit Publik, Shkup.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...