Personazhi kryesor i ngjarjes së vitit, “27 prilli”.  Ziadin Sela flet për koalicionin, marrëdhëniet e tij me Zoran Zaev, Ali Ahmetin dhe të ardhmen politike të ASH-së!

Shpërndaj me