LSDM, BDI apo te dyja bashke nuk arritën numrat e duhur në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale?  Debatojnë: Atanas Kirovski, Kryeredaktor i TV Telma dhe Gazmend Ajdini, analist!

Loading...

Shpërndaj me

Loading...