Prindërit në Maqedoni më të dhunshmit në rajon. Pse? Kjo është tema që do të trajtohet në “Programi 200”. Debatojnë, Benjamin Perks, Shef i UNICEF në Maqedoni dhe Fitore Bajrami Abdi, Psikologe.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...