Ndikmi në Maqedoni i zgjedhjeve në Shqipëri dhe Kosovë!
Debatojnë: Adri Nurellari, këshilltar politik në Kosovë e Shqipëri, Artan Sadiku, studiues në Tiranë e Shkup, Pandi Gjata, Kryeredaktor, Top Channel, Tiranë

Shpërndaj me