A do ndihmojnë ligjet e reja për Prokurorinë dhe Këshillin e Prokurorëve Publik në ndërtimin e një shteti ku sundon ligji e drejtësia, apo sërish gjithçka do mbetet pjesë e kompromiseve në favor të politikës?

Të ftuar në program janë: Ardian Demiri – Avokat dhe Vasko Magleshov – Gazetar.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...