I paragjykuar nga maqedonasit si i “tepërt”, i paragjykuar dhe nga një pjesë e shqiptarëve si i “mangët”, si shihet ligji për gjuhën shqipe?

Debatojnë:
Bujar Osmani Zv. Kryeministërë, Ilija Dimovski, Deputet i VMRO DPMNE-së dhe
Simona Gruevska Maxhovska, Profesore Universitare.

Shpërndaj me