Ziadin Sela, kryetar i ASH-së flet për 1-vjetorin e qeverisë, për qëndrimet e tij ndaj skenës politike si dhe si e sheh prоcesin gjyqësor ndaj sulmuesve të tij.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...