Dikur përballë në luftë, tani në ballë për paqe! Dy ish komandantë, Abedin Zymberi dhe Stojaço Angellov bëjnë thirrje për pajtimi më të thellë mes shqiptarëve dhe maqedonasve. Deklarat dhe qëndrime emocionale për të kaluarën dhe të ardhmen paqësore.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...