A anashkalohen serish projektet shqiptare me buxhetin? A ekziston koalicioni qeveritar?
Debatojne: Rexhail Islamili, Deputet, BDI
Lirim Dullovi, Gazeta “Koha”, Botues
Drilon Iseni, Drejtor Ekzekutiv, Oda e Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore 
Përfaqësueses te Aleancës dhe “Besa”-s, nuk pranuan te marrin pjese ne debat.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...