Për gjithë akuzat për abuzimet me fondet në Ministrinë e Kulturës debatojnë: Valmir Aziri, Sekretar shtetëror në Ministrinë e Kulturës, Arben Ratkoceri, Gazeta “Koha” dhe Lulzim Haziri, shkrimtar, opinionist!

Loading...

Shpërndaj me

Loading...