A do te zyrtarizohet gjuha shqipe? Cilat jane shpjegimet se pse Levizja “Besa” nuk mori pjese ne takimin e lidereve?

Debatojne: Rexhail Ismaili, BDI; Remzi Mehmedi, Aleanca per Shqiptaret dhe  Lulzim Aliu, Levizja “Besa”.

Shpërndaj me