A do të zgjidhet presidenti?

Debatojnë: Agron Buxhaku – ish kandidat për president, Visar Ademi -ekonomist, opinionist dhe Zamir Mehmeti – përfaqësues i “revolucionit laraman”

Loading...

Shpërndaj me

Loading...