https://www.youtube.com/watch?v=X96TDEnQSsQ&feature=youtu.beParaburgimi dhe arresti shtëpiak, i 6 deputetevë për ngjarjet e 27 prillit, mes drejtësisë dhe politizimeve!  Debatojnë: Sasho Ordanovski, analist, Vlladimir Bozhinovski, profesor universitar, Ardian Demiri, avokat.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...