Pacientët që i nënshtrohen kirurgjisë laparoskopike kanë rikuperim më të shpejtë, shenja pothuajse të padukshme dhe arrijnë t’i kthehen jetës normale në një kohë shumë të shkurtër, thekson specialisti nga kirurgjia digjestive Vlladimir Dimov.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...