Oda e psikologëve në Maqedoni për herë të dytë organizoi “Ditët e psikologjisë”.

Motoja e këtij viti ishte: Le të flasim për…

Emilija Boshkovska – psikologe tregon rëndësinë e psikologut në jetën e çdo personi.

“Problemet zgjidhen më lehtë me ndihmën e psikologut”

Misioni i psikologëve është afrimi i psikologut deri te njerëzit që kanë nevojë për psikolog, ose mund të kenë nevojë në ndonjë pjesë të jetës për psikolog.

Emilija Boshkovska thekson që shumë më lehtë mund ti kalojmë problemet nëse drejtohemi te një psikolog dhe kërkojmë ndihmë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...