Belbëzimi është problem që më së shumti shfaqet prej moshës dy deri pesë vjeçare. Nëse fëmija përsërit shumë herë tingullin e parë, rrokjen e parë, apo pëson ngërç në buzë dhe nuk mund të shqiptojë fjalën që do, atëherë kërkoni ndihmë nga logopedi.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...