Në kuadër të emisionit “Magazina Ekonomike” ku të ftuar janë zëvendëskryeministri për çështje ekonomike Koço Angjushev; Daniela Arsovska, nga Lidhja e Odave Ekonomike dhe Vasko Popetrevski, gazetar.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...