Në kuadër të emisionit të sotëm “Magazina Ekonomike” do të debatohet rreth punës së institucionit ligjvënës në vend, gjegjësisht “Rekapitullimit të punës së Kuvendit”, të ftuar të Goran Temenugovit janë: Ilija Dimovski, VMRO-DPMNE; Rexhail Ismaili, BDI dhe Jovan Mitrevski, LSDM. Ndonëse të ftuar edhe përfaqësues të Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës, ata nuk iu përgjigjën ftesës.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...