Në kuadër të emisionit të sotëm “Magazina ekonomike” të ftuar të gazetarit Goran Temenugov janë ministrja e financave të RMV, Nina Angellovska, Guvernatorja e RMV-së, Anita Bezhovska dhe Angellka Peeva Llaurençiq. Debatohet rreth ndikimit eventual të koronavirusit mbi ekonominë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...