Në emisionin e sotëm “Magazina Ekonomike”, do të debatohet mbi mosmarrëveshjet në sektorin e bujqësisë. Çdo ditë jemi dëshmitarë të akuzave mes zv. ministrit nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Cvetan Tripunovski ndaj ministrit për bujqësi që vjen nga radhët e LSDM-së, Trajan Dimkovski, dhe anasjelltas.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...