Si të ruajmë shëndetin mendor gjatë kësaj situate? Përgjigjen e pyetjes së lartpërmendur por edhe shumë çështjeve të tjera të ndërlidhur ma shëndetin mendor dhe virusin Korona në kuadër të emisionit të sotëm “Pasqyra e shëndetit”, flet Kadri Haxhihamza, psikiatër. Na ndiqni…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...