Siljanovska njihet si një nga profesorët e së drejtës kushtetuese dhe sistemit politik. Ka qenë ministre në periudhën pas pavarësimit të vendit 1992-1994. Anëtare e komisionit kushtetues në Kuvendin e Maqedonisë, eksperte e Grupit të Gjenevës për mbrojtjen e të drejtave të njeriut. Ajo është profesoreshë e rregullt në fakultetin juridik në Universitetin „Shën Kirili dhe Metodi“ në Shkup.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...