Çfarë solli vizita e historike e Cipras në Shkup? Reagimet e para. Të ftuar në “Programi 200” janë: Sofia Christoforidou, Gazeta “Makedonia” – Redaktore; Jamie Shea – Ish zëdhënës i NATO-s dhe Katarina Sinadinovska, Revista “Kapital” – Redaktore.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...