Afrim Gashi, i Lëvizjes “Besa”, një dite pas arritjes se platformës mes partive shqiptare tha se “më parë do vdiste se sa të ishte bashkë me Ali Ahmetin dhe BDI-në”.
A është ky dokument i gjalle atëherë?
Për ke “vdes” Lëvizja “Besa”?
A do jetë “Besa” pjesë e qeverisë?
Çfarë thotë Gashi për akuzat për financat e “Besës”?

 

Shpërndaj me