A ka Maqedonia realisht 1 milionë e 800 mijë votues?  Për gjithë dilemat me listën e zgjedhësve debatojnë: Apostol Simovski – Drejtor i Entit Shtetëtror të Statistikave, Subhi Jakupi – ish-nënkryetar i KSHZ-së dhe Vlora Reçica – Instituti për Demokraci.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...