Mali Sharr…  Në anën e Kosovës janë paralajmëruar investime milionësh. Brezovica do të bëhet një ski-qendër moderne. Në anën e Maqedonisë. Kodra e Diellit e pret investimin e termocentraleve shtetërore.

A do arrijnë autoritetet maqedonase dhe kosovare ta vënë Malin Sharr në hartën evropiane të ski-qendrave? Na ndiqni…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...