Debati i fundit për 2016-ën në “Rruga drejt…”. Të ftuarit e gazetares Arta Tahiri, Skender Rexhepi- Zejd nga Lëvizja BESA, Elmi Aziri nga LR PDSH-ja dhe profesori Fati Iseni përplasen për takimet e partive shqiptare dhe krijimin e Qeverisë së re. Ndiqni “Rruga drejt”, sonte në orën 20:40.

Shpërndaj me