Kyetari i LR-PDSH-së Ziadin Sela në emisionin e sotëm “Rruga drejt…”, përball opionistëve Qenan Aliu, Petrit Saraçini dhe Blerim Hyseni.

Në fokus të debatit do të jetë takimi i realizuar ditë më parë mes Selës dhe kreut të integristëve Ali Ahmeti. Sela gjithashtu flete dhe për koalicionimet e mundshme rreth formimit të Qeverisë së Re.

Shpërndaj me