‘Rruga drejt…’, me të ftuar Kire Naumov, Naim Rashidi dhe Jove Kekenovski, debatohet rreth zhvillimeve të fundit politike në vend. Edhe një muaj pas zhvillimeve në Kumanovë shumë pyetje mbeten pa përgjigje. Krahas Kumanovës gjatë emisionit do të debatohet edhe rreth takimit të liderëve që u mbajtë në Shkup me ndërmjetësimin e ndërkombëtarëve, gjegjësisht me prezencën e euro-komisarit Johanes Han. Na ndiqni…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...