Rruga drejt me të ftuarit Petar Goshev, ish Guvernator i Bankës Popullore të Maqedonisë, Katerina Bllazhevska, gazetare dhe Goran Mitevski ish shef i DSK-së. Debatohet rreth zhvillimeve të fundit politike me theks takimi i liderëve, negociatat në Strasburg por pa anashkaluar dy mitingjet e partive më të mëdha politike në vend, LSDM-së opozitare dhe VMRO-DPMNE-së.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...