‘Rruga drejt…’ të ftuar Abdylmenaf Bexheti dhe analisti nga Kosova Naim Rashiti. Se si shihen zhvillimet aktuale politike në Maqedoni nga jashtë territorit të saj, do të mund të ndiqni në emisionin e sotëm ‘Rruga drejt..’.  Por kjo nuk është e tëra, në kuadër të emisionit mendimin e tij rreth zhvillimeve politike do ta jep edhe Akademiku Abdylmenaf Bexheti. Na ndiqni…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...