Në emisionin e radhës ‘Rruga drejt’,  me të ftuarit Esad Rahiç, Mersel Bilalli dhe Gjulistana Markovska do të debatohet rreth bombës së LSDM-së që shpërtheu në Veles dhe që kishte të bëj me rastin e Sopotit, rasti i djalit të kryeparlamentarit Veljanoski i cili i kap në Greqi me substanca narkotike, më pas  deklarata e ambasadorit të SHBA-vë Xhes Bejli rreth zhvillimeve aktuale politike. Por kjo nuk është e tëra, gjatë emisionit nuk anashkalohet rasti i fundit që ka të bëj me sulmin ndaj karakollit në Gushincë. Na ndiqni…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...