Të ftuar në "Rruga drejt" Avokati i Popullit Ixhet Mehmeti dhe deputetja e BDI-së Ermira Mehmeti. Debatojnë për përfaqësimin e dobët të shqiptarëve në Ministrinë e Punëve të Jashtme, por edhe në institucionet e tjera.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...