Në emisionin ‘Rruga Drejtë…’ me Muhamed Zeqirin, mysafirët Vllado Buçkovski dhe Lubço Georgievski diskutuan ofensivën diplomatike të BDI-së gjegjësisht vizitën e kreut të BDI-së Ali Ahmeti në SHBA dhe vizitën e zv/ kryeministrit për euro-integrime Fatmir Besimi në Athinë. Gjatë debatit u diskutuan edhe zhvillimet e fundit politike në vend. Na ndiqni…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...