Në emisionin e radhës ‘Rruga drejt…’, debatohet rreth marrëveshjes së arritur mes Kosovës dhe Serbisë. Kush fiton e kush humb nga kjo marrëveshje? Sa kjo marrëveshje mund të shërbej si model për zgjidhjen e kontestit mes Maqedonisë dhe Greqisë? Të ftuarit e Muhamed Zeqirit janë: Mersel Bilalli, profesor universitar, Frosina Remenski, profesor universitar dhe Nano Ruzhin, ish diplomat. Na ndiqni…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...