‘Rruga drejt…’, debat rreth zhvillimeve të fundit politike. Të ftuar zv/ kryeministri përgjegjës për Marrëveshjen e Ohrit, Musa Xhaferri, Lidija Dimova nga Qendra maqedonase për arsim evropian dhe profesori universitar Vllado Popovski. Na ndiqni…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...