‘Rruga drejt…’, të ftuar Fatmir Besimi, zv kryeministër për euro-integrime dhe Radmilla Sheqerinska ish zv/ kryeministre për euro-integrime. Debatohet rreth zhvillimeve të fundit në rrafshin e politikës së jashtme, me theks të veçantë raporti i qershorit i Komisionit Evropian dhe kontesti rreth emrit mes Greqisë dhe Maqedonisë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...